QUI SOM?

 

hipicavilaformiu

 

L’Hípica Vilafomiu som un Centre Eqüestre amb passió pels cavalls!

Oferim tot tipus de serveis pels cavalls i per les persones que tinguin interès, afició o professionalització en l’àmbit eqüestre.

L’Hípica som també les persones que li donem vida. Tenim professionals i monitors formats i acreditats per a cadascuna de les activitats.

 
 

QUÈ FEM?

 
hipicavilaformiu2

 

El Centre Eqüestre Vilaformiu és una escola federada d’equitació que té com a objectiu apropar el món del cavall a tota la gent, perquè pensem que tothom té dret a poder gaudir d’un animal tan apassionant i de tot el què l’envolta.

Totes les activitats estan organitzades i programades per professionals del sector acreditats per la Federació Catalana d’Hípica.

Entre les moltes activitats que oferim podem destacar: Estades i colònies, passejades i rutes, classes i cursos, extraescolars, hipoteràpia, exàmens galops,…

Cal dir que en totes les activitats fem una personalització als interessos del grup i al nivell que aquest requereix.

 

 
ON SOM?

 

hipicavilaformiu3

 

Estem situats en plena natura a la comarca del Berguedà. L’Hipica Vilaformiu té la sort d’estar envoltada de natura i paisatge pirinenc. És l’entorn, el que fa de la Hípica un lloc únic, acollidor, tranquil i a la vegada interessant. La seva proximitat amb la ciutat de Berga li garanteix tots els serveis necessaris.